Trapphus

Högkvalitativ trapphusmålning

Det är lätt att glömma att trapphuset är det första man möter i en företagsfastighet eller bostadshus. När man satsar på entrén, hissar och trapphus får man ett trevligare trapphus med ökad trivsel som följd. Tänk vilken skillnad det blir när man påbörjar arbetsdagen eller kliver ur sin bostad i ett nymålat och fräscht trapphus.

Dessutom ger ett nymålat och trevligt trapphus att värdet på fastigheten ökar. Varför inte investera i en ny färgsättning, kanske med snygga dekorativa detaljer? Med vår erfarenhet i ryggen bistår vi gärna med rådgivning om olika alternativ hur vi kan förvandla ditt trapphus till en betydligt trevligare och fräschare plats.

Kontakta oss via formuläret, så hjälper vi dig med en passande lösning utifrån dina behov och krav.

ljusblått trapphus

Anlita en pålitlig målare

När det gäller en trappmålning som ska bli ett snyggt slutresultat med lång hållbarhet måste det ske enligt konstens alla regler. Det krävs noggrann planering, ett korrekt förarbete och målning på ett fackmannamässigt sätt för att det ska bli bra helt enkelt.

På vår målarfirma har vi rätt utbildning, gällande certifikat och gedigna kunskaper av passande tekniker och färgmaterial. Vi kan målarbranschen utan och innan uppdaterar oss ständigt. Vår fokus ligger alltid på nöjda kunder och vi lämnar inget åt slumpen.

För din trygghets skull får du du alltid generösa garantier på våra arbeten.

Trapphusmålning – en investering för framtiden

Förutom att fastigheten blir betydligt trevligare med ett nymålat trapphus finns det även andra fördelar. Det är lätt att känna att trapphuset kan få vara lite tråkigt, det är ju bara ett trapphus! Med tiden blir trapphuset slitet och förfaller vilket kräver dyra åtgärder.

Måla om ditt trapphus så kommer värdet på huset att öka. Med ny färgpalett och snygga dekorativa detaljer slå du två flugor i en smäll – ökad trivsel och ökat värde på fastigheten.

Tips och råd

Vilken färgsort ska man tänka på när man målar trapphuset? Eftersom ett trapphus är lite speciellt så är det bra att välja ett färgmaterial som är lätt att rengöra.

Det är också viktigt ur säkerhetssynpunkt att ha en bra stabil stege och att noga täcka de ytor som inte ska målas.

När det gäller färgkulören är det ett bra tips att titta hur det ser ut i angränsande utrymmen, som till exempel hallar eller foajéer. När trapphuset saknar fönster och dörrar så kan det vara bra att välja ljusa färger för att det inte ska bli för mörkt och kännas instängt.

 

Vi fräschar upp trapphuset